Регистрация
Войти
Стать экспертом Правила
Информатика | 10-11 класс

Намалюйте будь ласка логотип в painte буду дуже вдячний

ОТВЕТЫ

в какой формате сохоранить?

СПАСИБО 0

Як зробити логотип в Paint 3D в Windows

Подумайте на мить про Facebook, Twitter або будь-якому іншому бренд. Що перше, що приходить вам в голову, пов\'язане з ними? Їх логотип. Логотип значимий для бренду. Це те, як люди запам\'ятовують і згадують ваш бренд.

Як правило, логотип повинен бути зроблений професійним дизайнером. Але якщо ваші ресурси обмежені і ви самі є хорошим дизайнером, ви можете спробувати доступні вам інструменти. Ні. Ми не говоримо про Photoshop або GIMP. Ви можете створити логотип в передбаченому додатку для малювання в вашій системі Windows 10. Новий додаток для малювання, відоме як Paint 3D, являє собою оновлену версію MS Paint.

Якщо вам цікаво, як це можливо? Що ж, пристебніть ремені безпеки, і ви дізнаєтеся, як створити логотип у вашій системі Windows 10 за допомогою програми Paint 3D.

Створити логотип в Paint 3D

Ось що вам потрібно зробити.

Крок 1: Відкрийте програму Paint 3D на своєму ПК і натисніть кнопку «Створити» на екрані вітання. Або натисніть на опцію «Меню» і виберіть у ній «Нове».

Наконечник: Використовуйте клавіші Ctrl + N, щоб створити порожній полотно.

Крок 2: На порожньому полотні намалюйте свій логотип. Тепер в ваших силах використовувати інструменти Paint 3D для малювання логотипу.

Ось деякі з інструментів, наявних у вашому розпорядженні:

2D форми

Paint 3D пропонує кілька елементів (ліній і кривих) для малювання фігур за вашим вибором. Ви навіть можете вибрати з заданого набору фігур, таких як коло, прямокутник, стрілка і т. Д.

Щоб додати 2D-фігуру, натисніть на опцію 2D-фігури вгорі і намалюйте або виберіть фігуру з правого боку.

Проблема з 2D-фігурами полягає в тому, що після того, як ви закінчите редагувати елемент, ви не зможете редагувати його далі або змінити його положення. Тут на допомогу приходять тривимірні форми.

3D форми

Тривимірні форми не тільки дозволяють редагувати елементи в будь-який час, але і надають реалістичний вигляд. Щоб додати такі об\'єкти, натисніть на 3D-фігури вгорі і виберіть потрібну форму. Ви також можете намалювати свою фігуру за допомогою 3D-каракулей. Скористайтеся допомогою списку праворуч, щоб додати ефект до об\'єкта.

Наконечник: Використовуйте чотири значки за межами рамки 3D-форми, щоб обертати і змінювати її глибину і кут.

Ви навіть можете комбінувати двомірні і тривимірні форми або додавати двомірні форми до тривимірного об\'єкту. Як я вже говорив, все залежить від того, чого ви хочете від свого логотипу.

Наконечник: Використовуйте тривимірний малюнок, щоб обвести існуюче зображення і вирізати з нього форму.

наклейки

Мені подобаються наклейки Paint 3D. Це тому, що ці наклейки прикріплюються до 3D-об\'єктів автоматично. Завдяки цьому ваш логотип стає більш глибоким. Щоб додати наклейку, натисніть кнопку «Наклейки» вгорі і виберіть наклейку. Ви навіть можете додати власні наклейки зі свого ноутбука (докладніше про це нижче в розділі бонусних рад).

Після того, як ви вибрали наклейку, намалюйте її поверх 3D-форми. Потім відрегулюйте його за своїм бажанням. Наприклад, на наступному зображенні я використовував наклейку із зображенням сонця і додав її до 3D-фігурі.

Додати текст

Як і у випадку з 2D- і 3D-фігурами, ви можете додавати 2D- і 3D-текст. Всі властивості тривимірних фігур зберігаються і для тривимірного тексту. Тобто ви можете змінити його кут, глибину, підігнати під нього наклейку і відредагувати в будь-який час.

Крок 3: Коли остаточний дизайн вашого логотипу буде готовий, натисніть значок «Обрізати» вгорі і видаліть зайві області, використовуючи пунктирну рамку.

Замітка: Для 3D-об\'єктів вам, можливо, доведеться залишити додатковий простір. Ви можете обрізати його після збереження зображення.

Крок 4: Натисніть на опцію Меню вгорі і виберіть в ньому Зберегти як, а потім виберіть Формат зображення.

Крок 5: Цей крок дуже важливий. Якщо не слідувати йому, у вашого логотипу буде білий фон. Щоб зробити зображення прозорим, встановіть прапорець «Прозорість».

Однак ми ще не закінчили. Також необхідно зберегти його в форматі, який зберігає прозорість. Для цього ми використовуємо формат PNG, який відрізняється від інших форматів зображень, таких як JPG, тим, що підтримує прозорість. Щоб зберегти логотип в форматі PNG, виберіть PNG (зображення) в списку в розділі «Тип файлу».

Крок 6: Нарешті, натисніть кнопку «Зберегти» і виберіть папку, в якій ви хочете зберегти свій логотип.

СПАСИБО 0

СПАСИБО 1

СПАСИБО 0

СПАСИБО 0
Для написания вопросов необходимо войти в систему
Смежные вопросы:
Контакты
Реклама на сайте
Спрошу
О проекте
Новым пользователям
Новым экспертам