Регистрация
Войти
Стать экспертом Правила
Українська мова

Мій улюблений друг серед тварин

ОТВЕТЫ
Я дуже люблю тварин. Спілкування з ними дає людині не тільки величезну радість, а й можливість краще зрозуміти природу. 
Моя улюблена тварина – це кішка. Кішка – дуже розумне і граційне створіння. Існує безліч порід цих тварин: довгошерстих, короткошерстих, «каракулевих» рексов і навіть практично безшерстих «сфінксів». 

Але яким би не був наш улюбленець, спостереження за ним, за його звичками приносить нам величезну радість. Людині завжди хочеться погладити кішок, почути їх дивовижне муркотіння. Кішки – дивовижні тварини. 
Хода кішки безшумна, тому що ступає вона м’якими подушечками. Кішки можуть добре лазити по деревах завдяки чіпким кігтям, і високо стрибати, маючи добре розвинені міцні лапи і гнучкий хребет. 
Кішки не терплять примусу, що мені в них дуже подобається, тому приходять і йдуть, коли їм заманеться. Але при цьому вони дуже люблять своїх господарів, із задоволенням грають з м’ячиком, фантиком, клубочком. Кішки мають довгий хвіст, який виконує важливу роль балансу при стрибках або падінні, а ще може іноді служити іграшкою для кошеняти. 
У кішок дуже хороший зір і слух, що допомагає цим дрібним хижакам полювати, а також першими зустрічати господаря біля вхідних дверей. 
Кішки давно вже стали кумирами. Непоказні і царствені, обожнювані або знехтувані, мисливці за мишами в коморах або ліниві домашні нероби, вони полонили нас, людей, і стали нашою пристрастю. 
156
Контакты
Реклама на сайте
Спрошу
О проекте
Новым пользователям
Новым экспертам