Регистрация
Войти
Стать экспертом Правила
Литература

"чим мене приваблює романтизм у літературі та житті". Можно сочинение, ​

ОТВЕТЫ

Епоха романтизму давно минула в літа. В першу чергу, романтизм проявився як новий напрям у літературі, десь в минулому і позаминулому сторіччі.

Основною характеристикою романтизму була велика увага до почуттів. На перве місце у творах видатних письменників та поетів епохи романтизму виходили переживання людини, его емоційний стан.

Дії людини, якою володіють почуття під час незрозумілі та нелогічні, але вони захоплюють так само, як природні стихії. Невипадково, однією з найчастіших тем для своїх творів, романісти вибирали тему кохання – бурхливого, несподіваного, приголомшливого дивовижного почуття. Крім теми любовних переживань – романістів захоплювала тема природи та розглядання людини в колі природи, як її нероздільний частини. Людина, як частина великої сили, потужної, неосяжної.

Сили, що живить наповнює. Романісти зуміли звернути увагу людей на необхідність зупинитися і згадати про необхідність бути ближче до природи. І це подіяло. Люди, натхненні романтичною літератури почали активно займатися туризмом, частіше бувати на природі.

Меня приваблює романтизм своєю головною ідеєю – тим що головна глибина, сила і багатство людині в її емоціях. Я поділяю цю думку. Мені здається, о саме емоції відповідають за розвиток душевності, доброти, прагнення знайти порозуміння між людьми.

Прогрес робить наш світ більш розвиненим. Але разом з тим, якщо ми разом з технічним прогресом не будемо розвивати свою душу, свої якості, звертати уваги на свої почуття, емоції – ми можемо зникнути в цьому новому світі, переставши бути самим собою. Вже зараз деякі плутають віртуальний світ з реальним.

Вже зараз молодь не знає чім зайняти себе, коли залишається на деякій час без комп’ютерів, телефонів. Ми розучилися думати, питати себе – а що я відчуваю, а що я хочу глобального в своєму житті?

Романісти показують вихід. Вони показують шлях – як не втратити зв’язок із самим собою та справжнім світом.

210
Контакты
Реклама на сайте
Спрошу
О проекте
Новым пользователям
Новым экспертам