Регистрация
Войти
Стать экспертом Правила
Литература

Есе на тему: "Секрет популярності творчості й особистості Байрона" оо Даю 45 б ​

ОТВЕТЫ

Сьогодні я хотіла б поговорити про великого англійського поета Джорджа Байрона, який вразив мільйони сердець і протягом усього життя страждав від недосконалості нашого світу... У XIX столітті вся Європа і навіть Росія божеволіла від особистості романтика-поета. Чому?

Та тому що ця людина була найяскравішою особистістю сучасності, що отримав репутацію людини «сумнівної моралі».! І незважаючи на свій талант і вразливість, він пройшов шлях від кумира до ізгоя Англії. Всьому виною-марнославство і поганий характер. Хоча незважаючи на удари долі, поет ніколи не втрачав почуття власної гідності, а його літературний талант незаперечний.

Перед смертю Байрон просив свого друга Томаса Мура опублікувати його мемуари, але вони були знищені ще одним другом лорда і його видавцем. Чому вони не виконали волю померлого? Рукопис був занадто нещадним до суспільства...

Грішна, але цікаве життя лорда Байрона, ім'я якого носить цілий напрямок у світовій літературі

Несхожість на інших

Джордж Ноел Гордон Байрон з'явився на світ в 1788 році в Лондоні в родині знатного роду. Однак сімейство не купалося в розкоші, до того ж глава сім'ї пішов у інший світ, коли хлопчикові було всього 3 роки. Таким чином фінансовий стан Байронів погіршився до межі.

Я ні в якому разі не засуджую вчинки і спосіб життя Джорджа Байрона, адже варто зробити знижку на те, що в ті часи багато понять були іншими і життя було більш складним. Так, він розбив сотні жіночих сердець, не бажав виховувати людей, але і суспільство було до нього занадто жорстко з самого дитинства...

На даний момент складно сказати, які факти з життя лорда Байрона є правдивими, А які вигадкою недоброзичливців. Ясно лише одне-поет був непростою людиною, далекою від ідеалу. Але легенди про його "подвиги" ходили по всій Європі ще за його життя, а всі поважаючі себе поети вважали своїм обов'язком перекладати рідною мовою його твори.

Завдяки його таланту людство отримало чудові твори, такі як" Чайльд Гарольд"," Дон Жуан"," Шильонський в'язень"," Корсар " і багато інших. У світі встановлено 4 пам'ятники лорду Байрону, а чутки, домислі і правдиві історії з його ненудного життя продовжують обговорюватися і множитися.

Объяснение: Можно на укр))))

146
Контакты
Реклама на сайте
Спрошу
О проекте
Новым пользователям
Новым экспертам