Регистрация
Войти
Стать экспертом Правила
Информатика

придумать текст "Приготовлення вашої улюбленої страви" мне сроочно очень!!!! прошууу

ОТВЕТЫ
Я дуже люблю готувати смачні страви. Моя улюблена страва — піца. Я навчилася її робити не так давно. Однак уже сьогодні у мене не виникає труднощів. Спочатку я готую продукти, а потім починаю готувати тісто. Вдалий початок справи — запорука успіху.
Як я готую піцу? Дуже просто!

Звичайно, найлегший варіант — купити в магазині готову основу для піци. Можна також використовувати готові лаваші. Але краще приготувати тісто самостійно.

На п’ятсот грам пшеничного борошна нам буде потрібно один неповний стакан води, п’ять столових ложок оливкової олії та одна чайна ложка солі. Я звикла готувати для піци бездріжджове тісто. Щоб воно вийшло смачним і не прилипало до рук, слід попередньо покласти його на півгодини до холодильника.
За цей час я нарізаю грибочки й помідори, тру сир, ріжу ковбаску, шинку або м’ясо. Діставши тісто з холодильника, розкочую його на поверхні. Потім змащую смачним томатним соусом. Зверху кладу гриби, помідори, тертий сир, ковбасу або продукти, що її замінюють.

Запікати піцу слід у максимально розігрітій духовці протягом десяти хвилин. За цей час можна приготувати часниковий соус і зелень. Вони додадуть страві гострий смак і тонкий аромат.

Приготування піци приносить мені велике задоволення. І не тільки тому, що це моя улюблена страва. Піцу люблять всі члени нашої родини. Тому, готуючи її, я роблю всіх рідних щасливими.
748
Контакты
Реклама на сайте
Спрошу
О проекте
Новым пользователям
Новым экспертам