Регистрация
Войти
Стать экспертом Правила
История

!!!ПОЖАЛУЙСТА ОЧЕНЬ ВАЖНО 40 Поинтов ДАМ!!! Охарактеризовать одну из международных организаций на выбор-ООН,ЕС ,НАТО или ОБСЕ-когда созданы, для чего, чем занимаются и ответить на вопрос-каким на твой взгляд должно быть будущее Украины в мире-в союзе с ЕС, с НАТО, без блоков и организаций ,с Россией или еще какой-нибудь страной? И почему?

ОТВЕТЫ

Міжнародна організація, створена у червнікраїнами-членами антигітлерівської коаліції.

Організація була створена після безпрецедентно жорстокої та масштабної Другої світової війни, ізбереження миру та безпеки між країнами, захист людських прав та свобод.

Структура ООН розгалужена таким чином, що кожна дочірна організація несе відповідальність заГенеральний секретаріат аналізує ситуації та повідомляє про потенції загрози світові, Рада Безпеки відповідає за безпосереднє додержання і збереження миру: вводить санкції, веде миротворчу політику; Міжнародний суд ООН займається питаннями несанкціонованих територіальних окупацій та ін. міжнародними конфліктами.

Україна впродовж останніх 6 років тримає активний курс на євроінтеграцію та стратегічного зближення з НАТО. На мою думку,Економіка та галузі соціально-політичного життя України не достатньо розвинені, аби існувати автономно, тому потребують підтримки європейського блоку держав, а зближення з Росією - шлях на становлення України імперською колонією РФ.

488
Контакты
Реклама на сайте
Спрошу
О проекте
Новым пользователям
Новым экспертам